SPIERBAL ON TOUR

VERRÈKES LEKKERE FRIET EN MEER!

  12814724_926298247467841_1000573835612036532_n

Hans Teulings & Leon Spierings hebben op Valentijnsdag 2012 de stap genomen om onze verrèkes lekkere friet ook vanuit onze frietwagens te gaan verkopen. Wij hebben vers geschilde aardappels (bintjes) die we zelf snijden. Deze vers gesneden friet bakken we thuis voor om daarna op locatie voor u af te bakken.

Het draait bij Spierbal on tour om kwaliteit. Onze passie voor frietbakken proeft u terug in de verrèkes lekkere friet die we voor u serveren in een grote puntzak met een snufje zout. Het dagelijks bezig zijn met het bakken van friet, het verbeteren van bijvoorbeeld het frituurvet, recepten en de huisgemaakte sauzen is goed proefbaar. De smaak en kwaliteit van onze friet is ons handelsmerk geworden, hierdoor onderscheiden we ons van onze collega’s. Proef en ervaar de smaakbeleving van onze friet, lekker krokant en toch nog zacht en vers van binnen, zo hoort een verrèkes lekker frietje te zijn.

Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen

Het milieu staat hoog in het vaandel bij Spierbal on Tour. We gebruiken 100% Biologisch afbreekbare en composteerbare bakjes van suikerriet en 100% Biologisch afbreekbare en composteerbare vorkjes van mais (dit mag dus in de groenbak). Onze frietjes worden in puntzakken van papier uitgegeven en hebben een FSC keurmerk. Ook onze zakjes en tasjes zijn van papier en hebben een FSC keurmerk en kunnen gerecycled worden.  Onze wagens gekeurd en voldoen aan NEN 3140, speciale brandblusser voor vet aanwezig in de wagen.

Groene stroom

De zon levert schone energie die nooit opraakt , daarom hebben we ons pand is voorzien van zonnepanelen waar we onze eigen stroom opwekken om zo een bijdrage te kunnen leveren aan een beter klimaat.

FRIETWAGEN RESERVEREN?

HEB JE IETS TE VIEREN EN WIL JE VERRÈKES LEKKERE FRIET OP JE FEESTJE OF EVENEMENT? NEEM DAN CONTACT MET ONS OM TE RESERVEREN!

BEL HANS: 06-53381171 | E-MAIL ONS

Offerte aanvragen