Het ontstaan van Spierbal on Tour

Spierbal on Tour straalt pure passie uit. Ons kenmerk? Ongeëvenaard heerlijke friet van topkwaliteit. Met liefde vers geschild en handgesneden. Een knapperige buitenkant en een zachte binnenkant, precies zoals een voortreffelijk frietje hoort te zijn.

DSC02639
Afbeelding

Het verhaal

Valentijnsdag 2012, dat was het begin van iets moois. Liefde op het eerste gezicht, net als die allereerste keer dat de frietwagen brullend van start ging. Sinds die onvergetelijke dag hebben we onszelf toegewijd aan de kunst van het dagelijks bereiden van verrukkelijke friet en het voortdurend perfectioneren van onze frituurvetten en geheime recepten. Dit alles met één enkel doel voor ogen: een royale puntzak met heerlijke, knapperige frietjes, licht bestrooid met een vleugje zout. En alsof dat nog niet genoeg is, kunt u ze onderdompelen in een van onze huisgemaakte sauzen voor een ongeëvenaarde smaaksensatie.

Maar wat nu? Sinds 2020 gaat Hans verder zonder Leon, met een scherpere focus op het bedienen van bedrijven. Of het nu gaat om het vieren van uitstekende prestaties, het markeren van mijlpalen van uw bedrijf, de grandioze opening van een nieuw pand, het vieren van een bedrijfsjubileum of gewoon spontane verwennerij tijdens de lunchpauze of na het werk, wij staan paraat om de heerlijke warme hap te verzorgen die uw speciale momenten onvergetelijk maakt. Wij zijn uw partner voor culinaire verwennerij en niets zou ons meer plezier doen dan bij te dragen aan de vreugde en waardering binnen uw organisatie.

Wie is Spierbal on tour

Al sinds 2012 is Spierbal on Tour dé frietwagen voor iedere gelegenheid. We serveren milieubewust de lekkerste vers gesneden en thuis voorgebakken friet en een breed assortiment aan snacks voor iedereen. Spierbal on Tour bestaat uit Hans Teulings en team. Wij zijn de beste frietenbakkers van Nederland. En voor de beste frietenbakkers van Nederland is niets te gek. We rijden als het nodig is voor uw organisatie naar de andere kant van het land en hebben uw wensen altijd op de eerste plaats staan.

DSC02568
DSC02533

Onze frietbakkers

Ons team bestaat uit 17 ervaren frietenbakkers die stuk voor stuk plezier uitstralen. We zijn een jong en dynamisch team met een klantgerichte instelling. Uw wensen staan bij ons op nummer 1 en doordat we energie voor 10 hebben, kunnen we snel schakelen om hieraan te voldoen.

Met Spierbal on Tour kunt u erop rekenen dat u ons met een voldaan gevoel uitzwaait, maar ook snel weer opbelt voor een volgende keer.